Leveringsvoorwaarden & Retourneren

1. Leveringsvoorwaarden
Wij streven ernaar om de orders die je plaats op onze webshop zo snel mogelijk te verwerken. Dit komt er op neer dat wij op werkdagen jouw pakket overhandigen aan PostNL. Je krijgt van hen een mail met verdere informatie over de zending. Voor vragen over je zending kunt u terecht bij PostNL.

Heb je geen mail van PostNL ontvangen? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen helpen. Heb je  geen geldig mailadres ingevoerd of adresgegevens onjuist ingevoerd dan kunnen wij je niet helpen en vervalt het recht op restitutie.

2. Retourneringsvoorwaarden
Bij Bierinternationaal hanteren wij een retourneer termijn van 14 dagen na aankoop van uw bestelling. Indien je niet tevreden bent met de kwaliteit van het product of er schade is aan de geleverde producten, neem dan graag contact op via email of telefoon zodat wij je kunnen helpen met een geschikte oplossing.

Het is niet mogelijk om geopende producten te retourneren. Daarnaast is smaak een subjectief begrip en kunnen wij niet meer voor jou doen dan een zo goed mogelijke omschrijving van het product te geven. Is een bier niet in de smaak gevallen? Probeer dan eens een andere bierstijl of laat je adviseren door een biersommelier. Bieren die niet in de smaak zijn gevallen om bovenstaande reden zijn niet retourneerbaar.

Je kunt verwachten dat de producten binnen de BB datum zie artikel 4 geleverd worden. Voor producten aangekocht onder de categorie uitverkoop korting artikel 5 en/of product aangekocht geadviseerd door Bierinternationaal als rijpingsgekwalificeerd zie artikel 6 vervalt het recht op retourneren m.b.t. de BB datum.

3. Alcoholbeleid
Geen 18. Geen Alcohol. Geen druppel.

In Nederland is het bij wet verboden om alcohol te verkopen aan minderjarigen. Bij Bierinternationaal handhaven wij deze regelgeving volledig. Wanneer blijkt dat een bestelling is gedaan door een minderjarige, annuleren wij de bestelling. Restitutie in dit geval is niet mogelijk.

Voor meer informatie raden wij u aan om de website van NIX18 te raadplegen.

4. Houdbaarheid
Op het product staat een BB ( best before) datum. Deze datum is een garantie van de producent voor de kwaliteit van het product. Bier wat een alcoholpercentage boven de 10% heeft , heeft niet eens een BB nodig. Thuis kan je bieren met een laag alcoholpercentage tussen de 3 en 6 maanden na de BB nog consumeren, mits deze koel en donker bewaard zijn gebleven. Bier mag nooit in de zon of op warme plekken worden bewaard. Dit tast de houdbaarheid en kwaliteit aan.

5. Uitverkoop korting
Producten onder de categorie uitverkoopkorting zijn flink afgeprijsd. Dit is goed te zien door het label ‘aanbieding’ dan wel de duidelijk zichtbare reductie in prijs. Dit heeft te maken met de ‘best-before’ datum op het product zoals in artikel 4 omschreven. Wanneer je producten uit de uitverkoop kortings- categorie in de webshop aanschaft ben je op de hoogte van het feit dat deze rondom de BB- datum ligt en ga je hiermee akkoord. De bierspecialisten bij Bierinternationaal zorgen ervoor dat de bieren in de uitverkoop kortings- categorie altijd nog van genietbare kwaliteit zijn. Hoppige bierstijlen zoals IPA’s en PA’s zullen kort na de BB datum door het team worden afgeschreven. Waar donkere bieren die doorgaans geschikter zijn voor rijping langer na de BB worden geadviseerd. hierover lees je meer in artikel 6.

6. Rijping
Bieren door Bierinternationaal geadviseerd als geschikt voor rijping kunnen na de BB verkocht worden op de webshop. Wanneer je één of meerdere van deze producten besteld ben je hiervan op de hoogte en ga je akkoord met de aankoop. Dit wordt vaak bewust gedaan en we streven ernaar om dit altijd op de productpagina te vermelden. Vaak heeft dit een positieve invloed op de smaakbeleving.

0
0,00