Lineman

Ontstaan

Lineman is een onafhankelijke micro brouwerij die is opgericht in 2019 en hun eerste bier in Augustus van dat jaar produceerde. De Lineman brouwerij was een project dat al jaren in de planning stond van eigenaar/brouwer/oprichter Mark Lucey. Zijn passie en obsessie voor bier zijn dan ook een reden dat hij al zijn hele volwassen leven bezig is met thuis brouwen. Mede door deze ervaring, passie en obsessie had hij altijd al de ambitie om een brouwerij of commercieel brouw project op te starten zodat hij een wijde variatie aan biersoorten kon gaan brouwen. Nog meer info is te vinden op de site van Lineman.

Bierstijlen van Lineman

Mark Lucey ’s passie voor het brouwen van bier uit hij door de meest fantastische bieren te brouwen. Van de meest frisse IPA’s tot schitterende Stouts, Mark laat steeds maar weer zien dat hij weet wat hij doet en dat hij er ook nog eens erg goed in is!

Zo is bijvoorbeeld zijn (link) Astral Grains bekroont met de zilveren medaille voor bier van het jaar 2021 van Ierland! Een brouwerij die pas 2 jaar oud is die al wel prijzen binnensleept voor hun bieren is echt ongekend!

Exclusief bij ons in het assortiment

Wij kunnen met trots zeggen dat Bier Internationaal 2 bieren heeft van Lineman die exclusief via ons verkrijgbaar zijn!

De Gigantic én Giganticer zijn absurt goede stouts die maar weer laten zien dat Mark een van de beste is in zijn vakgebied. De Gigantic is een Imperial Stout en de Giganticer is hiervan de barrel aged variant! Deze is gerijpt op nieuwe bourbon vaten zodat de smaak van het vat de prachtige Stout nog smaakvoller maakt!

0
0,00